miercuri, 22 aprilie 2015

Meciuri Fixe 1/2 2/1 HT:FT

Si in România se fac blaturi ! Regele Hagi este defapt regele blaturilor smile emoticon
Un simplu pronostic aflat din surse sigure au făcut fericit un client , care a pariat o suma modesta in comparație cu siguranța meciului smile emoticon


Strilciuc Liviu Paul Are nevoie de bani pt stadion, normal ca face blaturi!!! Mda, regele.....

Meciuri Fixe 1/2 2/1 HT:FT Nu le nimeresc eu , le primesc , le cumpăr ! O zi frumoasa , aștept mesajul tau

UPDATE / Prin Târgu Jiu se vehiculează și varianta aranjării meciului pentru pariuri. Site-ul tvsud.ro susține că Federația Română de Fotbal va ancheta meciul Pandurii – U Cluj 0-1. Partida a fost oferită ca pont sigur pe paginile de internet care se ocupă cu vânzarea de ponturi pentru pariuri. Meciul dintre Pandurii și U Cluj este descris ca fiind un pariu ”Sigur și Simplu”, pe o victorie a oaspeților.
Lupta pentru titlu dintre Steaua și ASA Târgu Mureș naște scenarii periculoase. Victoria celor de la U Cluj, 1-0, în deplasare la Pandurii a stârnit suspiciuni în culise. Cei care pun la îndoială succesul ardelenilor la Târgu Jiu cred că la mijloc ar fi fost o ”combinație” prin care U Cluj ar urma să transfere etapa viitoare cele trei puncte Stelei, care este sub presiune, după ce ASA s-a apropiat la un singur punct de lider. 
Scenariul se bazează pe relațiile pe axa Anamaria Prodan – Florian Walter – Eugen Pârvulescu, Florian Walter – Gigi Becali, precum și pe faptul că în cele două echipe sunt numeroși fotbaliști impresariați de Anamaria Prodan. Gaz pe foc a pus și penalty-ul ratat de Mihai Roman, la 0-0, jucător impresariat de Anamaria Prodan și care este dorit din vară la Steaua. Apartenența lui Edi Iordănescu la Steaua este un alt aspect care alimentează scenariul scepticilor.

Președintele Pandurilor, Eugen Pârvulescu, respinge categoric ideea de aranjament la meciul cu U Cluj.


Radu Banciu, atac devastator la Gică Hagi: ''Toată viaţa a făcut numai BLATURI''

Banciu a plecat de la rezultatele unor meciuri din Liga I, mai exact Pandurii-Steaua 3-1, Viitorul-Pandurii 4-0, Steaua-Petrolul 0-1, Petrolul-Viitorul 1-2. Realizatorul TV consideră că Steaua şi Viitorul s-ar fi înţeles cu Pandurii, respectiv Petrolul, astfel încât acestea din urmă să câştige meciurile cu Steaua, apoi să le piardă pe cele cu Viitorul. De asemenea, Banciu a precizat că Pandurii a bătut pe Petrolul, iar Steaua a bătut pe Viitorul, ''recuperându-şi'' punctele pierdute.

S-a spus ca echipa "Regelui" a facut blat cu Steaua si Dinamo in urma cu doi ani, cand s-a salvat cu emotii de la retrogradare, iar galeria Petrolului isi acuza favoritii ca s-au dat la o parte in meciul de luni. 

Jurnaliștii de la Cancan au primit informația de la un cititor că meciul este unul aranjat, iar partida respectivă i-a îmbogățit pe pariori.
Hagi face blaturi, iar Chirilă, antrenorul Chiajnei, e cel mai mare blatist! Cu puțin timp înaintea meciului, ambele echipe au mâncat la același restaurant împreună. În alte țări s-au câștigat bani mulți pe acest meci care se știa dinainte. Există persoane care cer bani pentru a spune meciurile care sunt aranjate dinainte de a se disputa. Se știa de acest meci în Macedonia 100%”, a scris cititorul publicației.
Biletul respectiv s-a jucat în Macedonia, iar cel care a pariat a avut o inspirație extraordinară. A ghicit rezultatul final și cu o miză de 100 de euro s-a ales cu 75.600 de euro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More