sâmbătă, 18 aprilie 2015

Armata, plan DIABOLIC!! Cui vor să dea SIGLA şi stadionul

Becali pare convins că generalii îi vor propune într-un final să rămînă în Ghencea, deoarece CSA Steaua nu mai are bani. FANATIK a aflat însă că MApN vrea să îi propună lui Hagi să se mute cu Viitorul în Ghencea 
STEAUA. Gigi Becali şi oficialii Clubului Sportiv al Armatei sînt în plin război după ce sigla pe care echipa de fotbal a latifundiarului din Pipera o deţinea a fost pierdută în instanţă, iar ulterior ea a revenit oamenilor comandantului George Boroi.
STEAUA. În aceste condiţii, frontul de luptă dintre cele două tabere s-a deschis şi mai tare, mai ales după ce şefii de la CSA au anunţat că, de la vară, patronului FCSB nu îi va mai fi prelungit nici contractul de închiriere pentru stadionul din Ghencea şi pentru terenurile de antrenament.

„Staţi, mă, liniştiţi că nu o să fim plecaţi mult timp din Ghencea. Poate nu o să plecăm chiar deloc. Ne înscriem doar cu Naţional Arena şi o să vedeţi voi că pînă la urmă tot în Ghencea o să jucăm. Ăştia de la armată sînt morţi fără banii mei de chirie. Dacă nu le mai dau eu chirie, ei nu vor mai avea chiar nici un ban să îşi susţină financiar secţiile sportive. M-am interesat bine şi am aflat că, în afară de secţia de baschet, care o duce bine, în rest sînt în cap cu toate secţiile. Aşa că o să vedeţi că tot mie îmi vor propune într-un final să mă întorc în Ghencea”, le-ar fi spus Becali oamenilor săi.

Gigi plătea 500.000 de euro anual!

STEAUA. Chiar dacă strategia la care se gîndeşte Gigi Becali s-ar putea să dea roade, totuşi, la presiunea suporterilor, oficialii de la CSA şi-au făcut şi un plan B în caz că pînă la urmă lucrurile cu Gigi Becali vor rămîne închise definitiv. FANATIK a aflat că generalii vor să îi propună lui Gică Hagi să se mute cu Viitorul Constanţa în Ghencea, deşi sînt conştienţi că fostul mare internaţional nu este capabil să plătească chiria la nivelul celei pe care patronul roş-albaştrilor o suporta din buzunarul său. Surse din anturajul steliştilor ne-au dezvăluit că Gigi Becali plătea Armatei, pentru un an în Ghencea, aproximativ 500.000 de euro cu tot cu dreptul de folosire a terenurilor de antrenament.

Naşu’ nu vrea să se certe cu finu’

STEAUA. Însă apropiaţi ai fostului căpitan al echipei naţionale a României au dezvăluit pentru FANATIK că, deşi ideea i-ar surîde, „Regele” nu ar dori să accepte propunerea respectivă din două motive. În primul rînd nu vrea să se certe din nou cu Gigi Becali, dar nici nu poate să suporte chirie din propriul buzunar mai mult de 200.000 de euro. „Am auzit de această variantă, însă Gică deja a dat ordin să se accelereze finalizarea lucrărilor la noul stadion de la Ovidiu, acolo unde Viitorul intenţionează să joace meciurile din campionatul viitor în cazul în care Comisia de Licenţiere îi va omologa arena pentru disputarea meciurilor din Liga 1”, povestesc cei în temă.

Armata îi face „marcaj” strîns lui Hagi

STEAUA. Interesant este faptul că în ultimul timp oficialii Clubului Sportiv au început să apară mai mereu prin preajma lui Gică Hagi în momentul în care acesta participă la unele acţiuni publice. Florin Talpan, juristul CSA, a fost văzut în urmă cu două săptămîni la inagurarea unui bust al fostului mare internaţional. La respectivul eveniment, Hagi a fost invitat de către unul dintre suporteri, care tocmai şi-a deschis, cu acceptul CSA, un magazin de prezentare al Stelei. Totodată, FANATIK a aflat că lui Gică Hagi i-au venit pe multe căi tot felul de mesaje din partea Armatei, dar acesta a rămas în expectativă, preferînd, probabil, să nu le dea curs.


tttt

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More