vineri, 11 mai 2012

INMATRICULARE AUTO FARA PLATA TAXEI DE POLUARE

INMATRICULARE AUTO FARA PLATA TAXEI DE POLUARE PE CONSTANTA

 In situatia in care nu dispuneti de suma de bani necesara achitarii taxei de poluare auto pentru inmatricularea  vehiculului dvs, putem utiliza "procedura inmatricularii vehiculului fara plata taxei de poluare".

 Nu este necesara o intalnire fizica, documentele enumerate la < Acte necesare >, pot fi expediate postal, prin e-mail catactro1@yahoo.com,  urmand a redacta contractul de asistenta juridica, expediat ulterior pentru a fi semnat(stampilat dupa caz) de dvs.

 Onorariul in acest caz este fix(indiferent de valoare taxei de poluare pe care ati fi platit-o daca ati fi inmatriculat masina) in valoare de: - 1200 lei pentru asistenta si reprezentare juridica la judecarea fondului cauzei la Tribunal. - 800 lei pentru asistenta si reprezentare juridica la judecarea recursului la Curtea de Apel(numai pentru situatia in care DRPCIV formuleaza recurs impotriva hotararii de fond pronuntata la Tribunal). 

PROCEDURA:
 1. Prezentati-va la RAR, pentru omologarea vehiculului si obtinerea certificatului de autenticitate.

 2. Alcatuiti un dosar complet de inmatriculare si depuneti-l la DRPCIV, prin care solicitati inmatricularea vehiculului, fara plata taxei de poluare. In urma acestui de mers obtineti "o negatie", un refuz nejustificat de inmatriculare.

 3. Expediati postal, documentele solicitate la "acte necesare" la adresa catactro1@yahoo.com .

 4. Apoi urmeaza demareaza procedurile pentru obtinerea unei hotarari judecatoresti, prin care DRPCIV este obligata sa va inmatriculeze vehiculul fara plata taxei de poluare.

 5. La data cand hotararea judecatoresca devine definitiva si irevocabila, aceasta este expediata la adresa dvs de domiciliu, urmand a o prezenta la DRPCIV, unde se inmatriculeaza vehiculul, fara alte formalitati.

 6. Aveti vehiculul inmatriculat, si puteti circula legal cu el, ocolind plata taxei de poluare.

http://www.monitorulsv.ro/Local/2008-10-11/Un-tanar-si-a-recuperat-taxa-de-inmatriculare-in-instanta-reprezentandu-se-singur

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More