marți, 8 noiembrie 2011

Metabond Gold


       


Metabond Gold 
Este un tratament de motor cu particule policeramice, cu efect exceptional de reducerea frecarii si cu efect de etansare. Indicat motoarelor noi sau folosite, adaugat uleiurilor prescrise de producator. Indicat oriunde este necesara micsorarea frecarii.


Avantajele folosirii:
Scade pâna la 60% uzura motoarelor
Scade consumul de ulei

Scade zgomotul motorului
Scade gazele nocive emise
Scade costul de functionare
Scade temperatura de functionare
Scade consumul de combustibil
Calitati bune de functionare în conditii critice
Curata interiorul motorului
Mareste durata de funtionare
Functionarea mai fina a motorului
Mareste randamentul motorului
Da stabilitate mai mare
Usureaza pornireaUleiul de motor transporta microparticulele policeramice în toate locurile, unde se produce frecare. Datorita marimii lor micro, ele ajung pe toate denivelarile suprafetelor din pistoane, rulmenti, camasi, etc. se depoziteaza se fixeaza si în parte se lipesc prin ardere. Microparticulele arse în afara de problemele de uzura, rezolva si problemele neetanseitatii. Astfel scade semnificativ emisia de gaze nocive. Solutia transportatoare de mare viscozitate confera etansare, în acest mod putând scadea consumul de ulei semnificativ si marind compresia. Datorita înnobilarii suprefetelor, produsul mareste în mod semnificativ durata de viata a motoarelor. Datorita adaosului componentei de policeramica, produsul confera lubrifiere de securitate. Acest lucru usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce duce la marirea randamentului si micsorarea consumului. METABOND GOLD, datorita coeficientului foarte mic de frecare a policeramicii adaugate solutiei de înnobilare, usureaza functionarea motorului, ceea ce sta la baza maririi randamentului motorului si scaderea consumului de combustibil. Folosit chiar de la începutul functionarii motoarelor garanteaza prelungirea vietii acestora de trei ori. La folosirea adecvata a produsului se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizarii produsului!


Domenii de utilizare: Se poate folosi în toate tipurile de motor de benzina, diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale.
Mod de utilizare: METABOND GOLD se aplica în uleiul de motor în propor?ie de 5-10%. Totdeauna se aplica în motor cald. A se agita înainte de folosire.
Atentie: Se vor ocoli sursele de foc! A evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!


Tara de origine: Germania                                                           Pret: 170 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More